top of page
Achtergrond_neutraal_2c.jpg

Heb je een vraag? Stuur ons een berichtje!

CONTACT

Bedankt voor je bericht!

We mailen je binnenkort terug.

Langskomen met een groep?

Wij verwelkomen heel graag jouw bestaande groep bij Shift! Om dit in goede banen te leiden, doen we dit enkel op afspraak. Zo garanderen we dat iedereen plek heeft om te experimenteren in ons Shiftlab.

Interesse? Gebruik bovenstaand formulier!

 

 

Aanspreekpunt integriteit

Bij Shift vinden we een veilig en warm groepsklimaat heel belangrijk. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt, staan we ook klaar moest het ooit fout lopen. Als iemand over jouw emotionele, seksuele of fysieke grenzen gaat, noemen we dat grensoverschrijdend gedrag. We willen benadrukken dat het altijd oké is om hierover te praten.

GRENSOVERSCHRIJDEND GEDRAG: WAT NU?

Kom je tijdens een activiteit van Shift in aanraking met grensoverschrijdend gedrag? We vinden het heel belangrijk dat je hierover kan praten. Ook als je dit ziet of hoort gebeuren bij iemand anders. In eerste instantie kan je steeds terecht bij de jeugdwerkers die de Shiftlabs openhouden. Wil je liever met iemand anders praten? Je kan hiervoor terecht bij de API of het Aanspreekpunt Integriteit.​ 

 

Contacteer Charlotte Schreuer. Neem contact met haar op via charlotte@lidk.be of 0484 02 92 34.

AANSPREEKPUNT INTEGRITEIT: WAT DOET EEN API?

 

Een API luistert naar jouw vraag of verhaal. Daarna bekijkt de API samen met jou hoe het probleem aan te pakken. Dat kan door advies te geven of jou door te verwijzen. Informatie blijft zoveel mogelijk vertrouwelijk. Kan de API toch niet anders dan extra hulp inschakelen? Dan zal die dat eerst met jou bespreken.

bottom of page